Ylioppilastutkintolautakunta
Ylioppilastutkintolautakunta
YLIOPPILASTUTKINTOLAUTAKUNTA
Studentexamensnämnden

Saavutettavuusseloste

Päivitetty 2.12.2019

Julkishallinnon organisaatioiden verkkopalvelujen täytyy olla saavutettavia. Se tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää palveluja helposti, toimintarajoitteista huolimatta.

Saavutettavuudesta säädetään laissa digitaalisten palveluiden tarjoamisesta ja sitä edeltäneessä EU:n saavutettavuusdirektiivissä.

 

Verkkopalvelut saavutettaviksi 23.9.2020 mennessä

Lain vaatimukset koskevat Ylioppilastutkintolautakunnan verkkopalveluja ja niissä julkaistuja sisältöjä 23.9.2020 alkaen. Ylioppilastutkintolautakunnan verkkopalvelu www.ylioppilastutkinto.fi on julkaistu helmikuussa 2017.

Julkaisemme tällä sivulla 23.9.2020 mennessä saavutettavuusselosteen, jossa kerromme tarkemmin palvelujemme saavutettavuudesta.

Ylioppilastutkinto.fi-verkkopalvelu on jo melko saavutettava, mutta jatkamme saavutettavuuden kehittämistä korjaamalla nykyiset verkkopalvelut soveltuvilta osin laissa määriteltyjen vaatimusten mukaisiksi.

 

Anna palautetta

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia verkkopalvelujemme saavutettavuuteen liittyen. Voit antaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen lautakunta@ylioppilastutkinto.fi.

 

Lisätietoa saavutettavuudesta

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000