Ylioppilastutkintolautakunta
Ylioppilastutkintolautakunta
YLIOPPILASTUTKINTOLAUTAKUNTA
Studentexamensnämnden

Tietoja taulukoista

Taustatietoa tilastosivuston rakenteesta

Selaa varsinaisia tilastotaulukoita

Tilasto-osuuden pääsivulla taulukot on järjestetty aihepiirin mukaan ja itse taulukoihin pääsee klikkaamalla kuvakkeita halutun ajanjakson kohdalla.

Linkit taulukoihin ja kaavioihin

Kaikkia taulukoita ei ole olemassa kaikissa muodoissa. Kuvakevalikoimasta näkee mitkä muodot kunkin taulkon osalta ovat olemassa.

taulukko pdf-muotoisena. Tiedostoissa on kirjanmerkit. Varsinkin suuret taulukot kannattaa avata lukuhojelmalla, joka tukee kirjanmerkkejä (Adobe Reader). Tämä voi helpottaa oikean kohdan löytämistä.

kuvio tai kaavio pdf-muotoisena. Kaavion pohjatiedot löytyvät numeerisena vastaavasta taulkosta. Toisaalta kaavio ei usein esitä kuin pientä otosta taulukon luvuista, joka soveltuu graafisesti esitettäväksi.

kartta pdf-muotoisena. Kartan pohjatiedot löytyvät numeerisena vastaavasta taulkosta. Toisaalta usein ei esitä kuin pientä otosta taulukon luvuista, joka soveltuu graafisesti esitettäväksi.

taulukon tiedot csv-muodossa. Tiedostomuoto on tarkoitettu jatkokäsittelyyn esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmalla. Luvut ovat samat kuin vaastaavassa pdf-tiedostossa, joten sitä on hyvä käyttää tulkintaohjeena.