Ylioppilastutkintolautakunta
Ylioppilastutkintolautakunta
YLIOPPILASTUTKINTOLAUTAKUNTA
Studentexamensnämnden

Tietoja taulukoista

Taustatietoa tilastosivuston rakenteesta

Selaa varsinaisia tilastotaulukoita

Tilasto-osuuden pääsivulla taulukot on järjestetty aihepiirin mukaan ja itse taulukoihin pääsee klikkaamalla kuvakkeita halutun ajanjakson kohdalla.

Linkit taulukoihin ja kaavioihin

Kaikkia taulukoita ei ole olemassa kaikissa muodoissa. Kuvakevalikoimasta näkee, mitkä muodot kunkin taulukon osalta ovat olemassa.

Pdf-kuvake, jossa on taulukon soluja Taulukko pdf-muotoisena. Tiedostoissa on kirjanmerkit. Suuret taulukot kannattaa avata lukuohjelmalla, joka tukee kirjanmerkkejä (Adobe Reader). Tämä voi helpottaa oikean kohdan löytämistä.

Pdf-kuvake, jossa on värikkäitä pisteitä Kuvio tai kaavio pdf-muotoisena. Kaavion pohjatiedot löytyvät numeerisena vastaavasta taulukosta. Kaavio esittää vain pientä otosta taulukon luvuista, jotka soveltuvat graafisesti esitettäviksi.

Pdf-kuvake, jossa on taustalla Suomen kartta Kartta pdf-muotoisena. Kartan pohjatiedot löytyvät numeerisena vastaavasta taulukosta. Kartta esittää vain pientä otosta taulukon luvuista, jotka soveltuvat graafisesti esitettäviksi.

Kuvake, jossa lukee kirjainyhdistelmä CSV Taulukon tiedot csv-muodossa. Csv-tiedostomuoto on tarkoitettu jatkokäsittelyyn esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmalla. Luvut ovat samat kuin vastaavassa pdf-tiedostossa, jota on hyvä käyttää tulkintaohjeena.