Hae Ylioppilastutkintolautakuntaan viestinnän korkeakouluharjoittelijaksi

Ylioppilastutkintolautakunta hakee verkkoviestinnästä kiinnostunutta korkeakouluharjoittelijaa lautakunnan verkkosivuston kehityshankkeeseen.

Harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia verkkoviestinnän töitä ja oppimaan viestinnän kehityshankkeista.

Päätehtäväsi ovat sivuston sisällöntuotanto ja -syöttö Drupal-julkaisujärjestelmään sekä sivuston testauksessa avustaminen. Lisäksi pääset tuomaan näkemystäsi esimerkiksi some-viestinnän kehittämiseen. Muista tehtävistä sovitaan kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit myös osallistua Opetushallituksen ja valtionhallinnon harjoittelijoille suunnattuihin koulutustilaisuuksiin.  

Arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta, kykyä tuottaa sujuvasti erityyppisiä tekstejä sekä kiinnostusta julkisen palvelun organisaation viestintään. Hyvä ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi.  

Harjoittelun palkka on 1 534,88 euroa / kk. Asetamme etusijalle opiskelijat, jotka saavat harjoittelutukea. Käytössäsi ovat myös lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattavat työterveyspalvelut.  

Harjoittelun kesto on 3 kuukautta, ja se alkaa 3.4.2023 tai harjoittelijan kanssa sovittavana ajankohtana keväällä 2023. Haastattelut tehdään viikolla 9.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen mikko.salmi@ylioppilastutkinto.fi viimeistään 23.2.2023.  

Ylioppilastutkintolautakunta on opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalalla toimiva viranomainen, joka vastaa ylioppilastutkinnon johtamisesta, järjestämisestä ja toimeenpanosta. Tutkinnon toimeenpanon organisointia ja teknistä toteutusta sekä hallintoa ja yhteydenpitoa lukioihin hoitaa lautakunnan kanslia. Kanslia on Opetushallituksen erillisyksikkö ja siellä työskentelee noin 25 virkamiestä. Lue lisää meistä ja valtiolla työskentelystä osoitteessa www.valtiolle.fi. 

Jos sinulla on kysyttävää harjoittelusta, ota yhteyttä:  
erityisasiantuntija Mikko Salmi, mikko.salmi@ylioppilastutkinto.fi, p. 0295 338 224.